zoom och mini shopping

Nu har det snart gått en vecka här i Lund, och kan ärligt säga att jag trivs väldigt bra. Trivs i min lägenhet, även om det idag flyttade in högljudda tyskar i grannlägenheten som har borrat under hela mina första två zoom lektioner. Trivs i stan, börjar hitta någorlunda, iallafall i de områden jag rör mig i (alltså till och från campus och mårtenstorget haha). Trivs med att vara själv, men älskar också det faktum att alla är så nära så man är samtidigt aldrig ensam om man inte vill.

Idag har jag som sagt haft två lektioner på zoom, båda gick bra men insåg än en gång att alla är väldigt duktiga i min klass. Är verkligen ringrostig efter en hel sommar ifrån kinesiskan.

Sen har jag pluggat lite, håller på att läsa och översätta en bok från kinesiska till svenska vilket verkligen tar tid, och än så länge är det oklart om hur länge vi ska vara klara med första kapitlet så känner mig lite smått stressad.

Cyklade sen in till centrum och gick till Åhlens, köpte en frisörsax för att klippa Stina och Agnes, samt en grytlapp, krokar till badrumshanddukarna och en pastaslev. Sen vidare till Rituals där min favorit duschtvål finns, fick även en travelsize på köpet vilket var trevligt. Och sen till Willys för att köpa avokado och mozzarella.

Nu har jag busat mig lite, bara armar och ansikte, och ska fortsätta med läsandet och pluggandet. Känner mig duktig.

Juste gjorde även nya naglar under min zoom lektion, multitasking. Tog ju med mig gellack och UV lampa från stockholm, så nu gör jag egna gel naglar istället för att gå till min älskade nageltjej. Men det blir faktiskt lika bra.


Två bilder som mamma grävde fram, gulligt. Jag och Stina på dagis (buckethat var trendigt redan då) och Jag och Nina

Gillar

Kommentarer