wtf party

Hmm.. var ska man börja?! Den här helgen har varit sjukt händelserik, stressig men ändå kul.

Fredagen blev endast dedikerad till plugg, satt med en fundamental analys hela eftermiddagen, åkte till min faster och åt middag och fick sen hjälp med analysen där så jobbade på den kanske totalt 5 timmar på fredagen. Kom hem vid 21.30, började kolla på en ny serie på netflix och precis när jag sen tänkte slockna för kvällen ringer Nina om skjuts från Kungsholmen så det vara bara att sätta sig i bilen och åka iväg... kan man få pris för världens snällaste syrra?

Lördag vaknade jag i stress, kl 12 typ skulle vi ses hos Agnes för att föra. Gick upp, jag och pappa fixade poolen inför min fest, sen frukost och sen smink + kläder. Hos Agnes åt vi pizza och drack Cava, väldigt trevligt. Runt 14.30 gled vi vidare till Rebecca där hon och Alice hade WTF party. Fest med temat "wtf vi tar studenten om 25 dagar". Kul att se allas olika tolkningar, själv hade jag bara en t-shirt som det stod WTF på haha.

Hade kul till en början men sen började det spö-regna och då tappade jag lusten helt, tillslut gick jag och Agnes tillbaka till henne och åt pannkakor. Sen åkte jag hem, fixade mig och sen vidare till stan. Kom hem runt 00 och somnade vid 01.

Idag har jag lämnat in analysen och ska senare i eftermiddag jobba från 16-22.

Puss


Gillar

Kommentarer