Vissa dagar...

Allmänt
Igår somnade jag kl 4, låg uppe och kollade på gossipgirl heela kvällen så nu har jag bara 5 avsnitt kvar... Haha jag kommer sitta och gråta när jag sett klart hela serien men jag tycker ändå att de ska bli skönt att bli av med den. Jag har lagt ner så många timmar och kvällar så jag kan nog behöva göra nått annat efteråt.
Iallafall, jag vaknade vid 12 och åkte in till min mam för att äta lunch. Åt en macka på Joe and the Juicy och åkte sen hem. Mår otroligt dåligt just nu så jag kommer nog bara ligga i sängen hela eftermiddagen / kvällen.
Imorgon firas nyår inne i stan med familjekompisar och efteråt är planerna fortfarande oklara.
Ni ska få se min nyårs outfit imorgon.

De ska bli sååå skönt med ett nytt år, 2015 så är mitt mål att inte göra nån sak som jag kommer ångra, vilket jag gjorde en del 2014. Jag ska hålla mig bra i skolan och spendera mer tid med mina tjejkompisar då dehär året mest gått till V haha. De är väl de sakerna jag prioriterar. Sen har jag just nu inga speciella mål med bloggen. De målet jag satte förra året har jag tyvärr inte lyckats med. Jag märkte att de krävdes att lägga ner mycket mer tid än vad jag var villig att göra. Bloggningen kommer nog fortsätta som vanligt.

Puss ♥

Gillar

Kommentarer