Vilken helg pt2!

Allmänt

Vilken underbar långhelg hörni, tur med vädret, kul med vänner, allt har bara varit så bra!

Vi var ju lediga torsdag, då tog jag de bara lugnt, släkten kom hit på middag och även Elsa var med, det va såå mysigt, hade inte träffat henne på jätte länge! Sen i fredags var det för hos Alba vilket var superkul, sen tog vi alla taxi till Alex där han och Edvard hade styrt upp såå fint! Kvällen var såå rolig framförallt när man fick styra ljusen och känna sig som en DJ ;)

Jag och Stina åkte hem vid halv 3 typ och var då bland de sista kvar så det vart inte allt för sent. Åkte hem somnade och vaknade upp heeelt slut. Men fixade mig iaf ganska snabbt för att möta upp Julia och ta oss till Nina för brunch, hon hade gjort såå fint och det var så himla kul att träffa Tintin igen som jag inte hade sätt på jätte länge!! Jag och Julia behövde åka ganska snabbt från Nina för att åka med hennes båt, först stannade vi på fjäderholmarna och köpte glass, sen tog vi oss hela vägen ut till Vaxholm och sen hem igen, båt är såå underskattat för det är ju faktiskt HELT underbart en solig dag som i lördags. Efter båtturen åkte jag hem och fixade mig direkt för att sen ta mig till julia och byta outfit ännu en gång. Vi promenerade lite sena till Paula där vi förade bara tjejer, så himla mysigt. Sen började det komma folk och temat var ju det bästa, söder VS stureP VS orten haha. Hade faktiskt superkul men behövde dra hem rätt tidigt.

Idag har jag och mam och nina firat morsdag (känner att det blir oklart när jag har en kompis som heter nina och en syrra som heter nina men aja) Vi solade och badade hemma först och sen åkte vi in till Grand hotel och åt middag, jag fick se min favoritbloggare Margaux på avstånd och även gått förbi isabel adrian, trevligt trevligt. Sen gick vi till den här butiken CHERIE på Stureplan, de skulle tydligen stänga igen butiken och hade utförsäljning av alla kläder idag, ALLT var verkligen jätte fult alltså de fulaste ni kan tänka er eftersom allt snyggt var utplockat...MEN sen hittade jag en underbar velvet klänning med inbyggd chocker för 100 kr! Valde att inte testa den i butiken men när jag kom hem satt den helt perfekt! Ett riktigt kap.

Här kommer lite bilder från helgen, Puss

Gillar

Kommentarer