vi ska till trysil (gammalt inlägg)

Känns som att jag är inne i en "testa på för första gången" månad, men jag gillar det :) Förra helgen var jag på min första riktiga "dejt" med en främling haha, det var en kul upplevelse och känns helt rätt såhär i efterhand att testa på något sånt. På torsdag åker jag till Trysil i norge för att åka skidor, aldrig varit där så det är också första gången. Är ju inget fan egentligen av att åka skidor, gillar mest att gå på afterski... surprise eller hur ;) Hade en mysig middag med syrran på en resto jag aldrig testat innan. Blev en del alkohol förra helgen trots ingen utgång.

Sak att se fram emot: alla hjärtans dag, ingen kärleksdejt då inte, nej det blir ett fett för hemma hos filippa ett stort gäng och sen fåt vi se vart kvällen leder (älskar!)

Tråkig grej som hänt: I och med det här viruset som går i typ hela världen men främst kina så bestämde vi idag att det inte blir något termin i shanghai i höst. Både skönt men tråkigt. Skönt iom. att jag inte vet om jag är helt redo än, tråkigt iom. att det känns skönt att komma iväg och uppleva nått helt annat ett tag. Men better safe than sorry, vill inte komma hem med Corona direkt...

Det var väl ish det, ska försöka bli bra igen på att ta fler fina bilder, förhoppningsvis i trysil dårå.

Puss

Juste glömde helt, har inte skrivit något om dubai?! Var ju där typ förra veckan haha. Slänger in lite bilder istället för så intressant är det inte att skriva om.


Gillar

Kommentarer