vi ska på way

Hemma i Stockholm igen... eller ja jag kom i torsdags men har fortfarande inte riktigt landat än mentalt. Har ju totalt varit hemma ca 6 dagar sen studenten (vilket var precis 2 månader sedan idag, så sjukt), men det är skönt att inte vara på resande fot längre.

Som ni sett har jag ju först jobbat 3 veckor som ledare. Sen bar det direkt av till Palma med Elsa vilket var bland det roligaste jag gjort, och dagarna på Ibiza!! som att leva i en dröm. Från Palma flög vi sedan vidare till Frankrike där vi spenderade två veckor ungefär. Semestern avslutades i Barcelona där jag och pappa spenderade några dagar och bara åt god mat och hade det trevligt.

Nu har jag ca en månad tills jag börjar plugga igen på Stockholms och under den här månaden måste jag hitta ett extrajobb... vilket känns lite jobbigt då jag verkligen inte vet vad jag vill göra eller hur mycket plugg jag kommer ha.

Men till något riktigt kul, på onsdag åker jag, Cornelia, Ebba, Issa och Agnes till Göteborg för att gå på Way Out West! Vi bilar ner till Agnes landställe som ligger på en Ö precis utanför Göteborg. Såå himla tråkigt bara att det bokstavligt talat ska regna varenda dag... och inte lite heller... söndag blir de hela 30mm (vilket är heeelt sjukt mycket regn). Men har nu köpt en as cool regnjacka som blir plagget jag antagligen kommer bära alla dagar.

Mer än så har jag nog inte att berätta...


Gillar

Kommentarer