vi såg bieber

Allmänt

Haft en supertrevlig helg, vi var ju lediga i fredags så jag, mamma och pappa fortsatte förberedelsen inför Ninas student. Vid 13 åkte vi till marina och åt en liten lunch vid vattnet i väntan på att Nina och resten av 3orna skulle komma på båtarna. De sprang ut och sen åkte hon iväg på flaket, då körde vi hem igen, gjorde de sista förberedelserna och vid 16.30 började mottagningen. Efter ett tag kom även Nina, täckt i öl och kanske inte helt spik nykter men haha så ska det ju faktiskt vara :) Jag drog vid halv nio till Enebyberg för "drink" innan vi skulle vidare på Isabelles fest, supertrevligt trots diverse incidenter, jag och Agnes tog oss hem vid 02.30 och satte oss med popcorn och te tills vi gick och la oss en timme senare.

Vi vaknade rätt sent morgonen efter och gick upp och gjorde våfflor vilket var otroligt gott, sen bestämde vi att vi skulle ta oss in till summerburst senare på kvällen för att höra Justin. Jag åkte en snabbis och kollade på Valters match som de tyvärr förlorade, sen åkte vi hem, jag bytte om och han åt sushi.

Jag och Agnes tog t-banan in till stan och precis när vi kommer ut vid Karlaplan öppnar sig himmelen som säkert många av er också märkte. Det regnade så mycket att det nästan var läskigt + att det blixtrade och åskade! Så istället för att gå till Summerburst i regnet tog vi oss med bussen till Douglas då vi tänkte att vi kanske kunde höra Justin där men nej, där hörde man bara Håkan som stod och skrek...

Vi tre gick sen och mötte V och promenerade till summerburst, tog oss över nått stängsel så vi fick jätte bra view, vi grät lite och lyssnade på Justins underbara pipa och sen åkte vi hem till mig och åt tre påsar popcorn och massa rester från studenten.

Idag har jag och V bara kollar OITNB, solat och badat. Om två dagar slutar jag 1an!!!

Med andra ord en otroligt lyckad kväll och helg.

Gillar

Kommentarer