Veckor som går

Allmänt

Helt sjukt hur snabbt veckorna går just nu. Men det är ju så varje år, just de här veckorna efter jul när sportlovet börjar närma sig, de går så fort. De är lov nu på fredag. Sen är de bara ytterligare några veckor tills det är påsk och vi åker till Frankrike som vanligt. Har precis börjat packa, duschat, tvättat håret och tagit hand om min hy som är såå illa just nu, ovanligt men de händer då och då att jag får dålig hy vilket verkligen suger.

Spraytanen sitter fortfarande men den börjar bli fläckig på vissa ställen. Ska göra om den direkt när jag kommer hem efter lovet. Ska nog boka tid redan nu.

De senaste veckorna har jag knappt gjort nått speciellt. Många hemmakvällar vilket har både varit skönt men lite ångestladdat. Har spenderat en del tid med Lelle vilket har varit så kul, vi har verkligen otroligt roligt tillsammans. En kväll var jag hos Julia och bara myste, kollade Greys och käkade popcorn. Nu i helgen var jag hos Oscar i stan vilket var kul, blev dock inte jätte sent. Juste sen var det alla hjärtans dag också förra veckan, jag blev faktiskt bjuden på middag/dejt på Broms vilket var as mysigt, fick mätta mina kött och tryffel cravings med en fet entrecôte och tryffelsallad. Kände mig riktigt bortskämd ☺️ Har dock inga bilder därifrån.

En fin bild på mitt fina Etiopien gäng, vi hade FN grej i skolan så alla behövde suit-up vilket var faktiskt riktigt kul.

Gillar

Kommentarer