Vår i Lund

Eller igår var det iallafall någorlunda vår, 9 grader och stålande sol!

Sen sist jag skrev har det hänt mycket! Vi har ätit många middagar och druckit mycket vin, alltså mina två favoritsaker i livet <3. I början av februari kom mamma och pappa ner hit och hälsade på. Vi fixade mitt kök, satte upp de nya köksluckorna och målade lite. Vi åkte till Malmö, åt sushi och letade konst till min lägenhet (utan framgång).


Sen åkte jag med dem hem till Stockholm en vecka, mest för att det klaffade med mitt schema och för att äta middag med Alex, Agnes och Edvard. Mycket trevligt! Myste med Peggy, slingade håret och jobbade lite på bästa VITA. Till sist hade vi alla hjärtans dag middag hos min Farmor. Så mysigt att få komma hem och umgås lite med släkten!

Väl tillbaka i Lund så blev de lite paddel men mest plugg. Förra onsdagen kom Hilda hit och det blev aktiviteter nästan varje dag haha. Onsdag kväll hade vi "AW" på Ericssons (bar) och sen gick vi hem till mig och fortsatte kröka. Sen torsdag köpte jag o Hilda lunch på Grönt och Gott och kollade första avsnittet av tunna blå linjen, vet inte riktigt om det var så bra som alla säger men kanske krävs att man ser mer än ett avsnitt... Fredagen bjöd på middag hos Linn med massa av hennes kompisar, tror vi var 9 stycken. Sen åkte vi vidare på krök hos Gabbe i min klass. Blev inte jätte sent för på Lördagen åkte vi, jag, Hilda, Filippa och Agnes till Malmö för lite shopping och Lunch. Sen på kvällen åt jag och Linn middag och kollade alla avsnitt av Elitstyrkans hemligheter, och det kan jag säga är riiiiktigt bra!!

Och i Söndags tog vi en öl i solen och gick sen en långpromenad i stadsparken, avslutade kvällen med fishtacos hos Ebba och Agnes. Tror aldrig vi hittat på så mycket tillsammans sen vi kom hit haha, men de är trevligt att umgås. Imorgon bär det av till båstad med hela ligan för att hälsa på Viktor.

Puss

Gillar

Kommentarer