V födelsedag, operation mm.

Allmänt, Träning och Hälsa

Helt sjukt att det är maj på måndag. Det ska ju i princip vara sommar då och det snöar ju typ fortfarande...men aja, maj månad har såå mycket kul att ge! Startar maj med att såklart vara lediga, då ska Valter firas på kvällen och sen 2a fyller han år, har då lazerdome med klassen och kan tyvärr inte vara med V så mycket under dagen så vi får fira ordentligt på måndagen.

Onsdagen skrivs jag in för operation. Jag ska opereras för hjärtklappningen som jag skrivit om en del förra året och nu efter att jag haft det här i mer än 5 år får jag äntligen opereras! Så som sagt, skrivs in på onsdagen, läggs in och opereras på torsdagen och chillar på fredagen. Ska opereras på nya karolinska vilket ska bli så kul, får i princip inviga det nya sjukhuset och operationssalarna. Operationen ska typ ta 3/4 timmar och ska va ganska easy. Har verkligen inte varit nervös över den här operationen då det knappt finns några risker över huvudtaget och jag tycker mer att det ska bli en spännande upplevelse.

Kommer ju såklart berätta mer när allt är klart på fredag om jag orkar, hört att man är jävligt slut efter att varit nedsövd så kanske är däckad hela fredagen men men.

Puss

Gillar

Kommentarer