to come

Allmänt

Nu var det några dagar sen jag bloggade men kan säga att jag haft fullt upp! I fredags satt jag och V barnvakt till min 1åriga kusin Hedda, de va supermysigt! Resten av helgen har spenderats på Beckershof där jag ska vara ledare i tre veckor i sommar. Det är ett wild camp där man får typ segla, klättra på klättervägg, skjuta pilbåge, testa höghöjdsbana osv. Allt detta har jag gjort tillsammans med massa andra ledare under två dagar. Har haft så himla kul och tror verkligen att dehär sommarjobbet kommer vara mitt absolut bästa någonsin! Om nån har barn mellan 10-14 rekommenderar jag verkligen att skicka dem till wild camp över en vecka i sommar.

Men nu är jag iaf hemma igen och har bara typ 3 dagar kvar i skolan, jag är ledig idag och imorgon, men sen även på fredag och får sommarlov nästa tisdag. De känns så sjukt vad tiden har gått fort men samtidigt känns det som en evighet sedan jag gick min första dag i 1an.

Planerna den här och nästa vecka är: Idag skulle jag egentligen haft några kompisar över på poolhäng men vi bangade det pga att vädret inte ska va bra. Så idag tänkte jag bara chilla. Imorgon ska jag på lunch hos Agnes vilket ska bli jätte trevligt! Ons, Tor, skola... Sen fredag tar min syrra STUDENTEN (!!!) det är också så jäkla sjukt och ofattbart, lilla Ninis liksom. Efter hennes studentmottagning ska jag på fest i Enebyberg och på lördag ska jag på fest i Djursholm. Sen ska jag kanske ha poolparty på skolavslutningen då det idag inte blev av och dagen efter skolavslutningen ska jag fira Emelie som fyller 18! Och sista dagen innan jag åker iväg i 3 långa veckor ska jag på dagskrök hos Leona, Anna och några av deras tjejkompisar, ska bli såå kul, jätte fint tema dessutom!!

Puss

Gillar

Kommentarer