Tired

Allmänt

Orken, ligger på botten. Denna vecka har varit så sjukt seg och jag har varit trött och hängig varje dag. Jag har sovit 2h på eftermiddagen efter skolan varje dag och verkligen inte kunnat gå upp vilket resulterat i att jag inte kunnat sova på kvällen och därför varit riktigt trött på morgonen... en ond cirkel, men i helgen ska den brytas ur för hoppningsvis. Ikväll har jag inga speciella planer, ska förmodligen träffa Elsa, vi får väl se vad vi hittar på ;)

Imorgon, lördag, ska jag och V sitta barnvakt åt min kusin. Hon är bara några månader och kommer nog sova under hela tiden men de är skönt att vara två då så man har någon att prata med. Efter det kommer vi nog vara så trötta att vi bara åker hem och sover. Kommer alltså inte riktigt bli någon party helg (om inget dyker upp) vilket är precis vad jag behöver. Bara en helg med lugnt och ro efter Vinterfestivalen förra helgen.

Vill dock åka in till Nathalie Schuterman och spana på 60%, min syrra köpte ett par stuarts så jag hoppas på att också kunna fynda nått :)

Puss

så fin morgon imorse, man blir ju lite glad när man går ut genom dörren och ser detta

Gillar

Kommentarer