tillbakablick 2013-2016

Mode

Startade ju bloggen redan 2012 men bilderna där ifrån går av någon anledning inte att se så det får bli från 2013 till 2016.

2013 skedde mycket, mycket förändringar. Haha som ni kan se :) Jag började med att ta outfitbilder med photobooth på datorn och sedan skala av kanterna på bilderna. Det blev ju kanske inte bästa kvalitén men det var så enkelt!! Att lägga ut ett outfit inlägg tog typ 3 min! Senare under 2013 insåg jag att vi hade en ganska schysst systemkamera hemma. Då fick det bli spegelbilder eller självutlösare. Men hade ju såklart ingen fjärrkontroll så jag fick springa fram och tillbaka mellan varje bild haha.

2014 gick den här systemkameran sönder så det fick bli jätte mycket mobilbilder under året, men jag tyckte inte att det var något fel med det :)

2015 var jag riktigt bra på att uppdatera med outfitbilder, och ganska snygga sådana visst? Gillar verkligen de bilderna med den gröna balmain tröjan!

2016 förr året var det året jag typ tappade bloggsuget. Jag hade relativt dålig uppdatering osv. Men bilderna var allt fina. Jag fick ju min egen systemkamera och en kompaktkamera så bilderna var ju bra när jag väl tog dem.

  • Mode

Gillar

Kommentarer