Tillbaka!!!

Allmänt
Rekomenderar att läsa på datorn

Woho!! Efter några dagars paus har jag fått tillbaka min domän, Tack Alexandra på Blogg.se som lyckades lösa det :) Ska jag vara ärlig så har det varit ganska skönt med en paus från bloggandet, även om jag har haft abstinens och kommit på en massa saker som jag bah "nu ska jag blogga om det!" Så kommer jag på mig själv, ja juste jag kan inte :/ Haha men en paus är bra då och då, och jag har ju faktiskt bara tagit en paus på två år och den höll dessutom bara i en dag haha. Man kan säga att jag nästan inte kan hålla mig ifrån min kära blogg. De har ju faktiskt blivit en del av mitt liv :)
När man inte bloggar så blir det att man helt glömmer bort vad man gjort de senaste dagarna, förra helgen hände massa kul, spenderade hela helgen med folk jag älskar att umgås med vilket alltid känns bra. Min lilla älsklingskusin Edith fyllde 1 år, och aa det var väl de som hände.
Nu har dansen dragit igång igen vilket är kul, känner att de behövs då jag har blivit så sjukt stel under de här jullovet osv. Lyckades iaf hålla kvar min spagat :)
Nu har jag duschat, sminket är borta och jag ska lägga mig super tidigt så jag får myycke sömn, en låång dag imorgon med studybuddy efter skolan och basketträning efter de, kommer antagligen vara rätt slutkörd imorn kväll men så blir de vissa dagar.
Nu känner jag att det här inlägget har blivit tillräckligt långt. Känns bra att vara tillbaka och få skriva av sig lite :)

Puss ♥

älskling
Gillar

Kommentarer