Svar på frågestunden

Allmänt

Valde ut lite olika random frågor från frågestunden, här har ni svaren ;)

Får du betala själv för dina klädesplagg?

Ja, för det mesta! Allt jag själv "hittar" som jag vill ha får jag betala själv, men sen om mamma hittar nått som hon tycker skulle vara fint på mig eller så, så köper hon det. Men jag betalar för i princip allt själv.

Vem skrattar du med mest?

Definitivt Valter eller Hilda, båda två har sån sjuk humor så man blir ju helt knäpp, men Hilda o jag är nog den jag får de sjukaste skrattanfallen med :)

Vad tänker du på när du sammanställer en outfit? Vad anser du är viktigast för att den ska vara sammanhängande?

Det viktigaste för mig är att ALDRIG ha mer än tre färger på mig, jag har nästan alltid helsvart på mig och sen en färgglad väska eller armband för att liva upp outfiten lite. Men det jag anser är viktigaste med en outfit är att våga ha accessoarer, alltså smycken osv!

Favorit färg?

Tråkig men absolut svart eller marinblått haha, iallafall om vi pratar om det jag helst skulle ha för färg på mina kläder. Men annars tycker jag att färgen orange är superfin!

Hur mycket lägger du på kläder per månad ungefär?

Inte så mycket skulle jag tro, det är såå olika. Jag köper kanske max ett/två nya plagg varje månad men då inga dyra grejer.

Dyraste klädesplagget du äger?

Om man inte får räkna väskor eller armband o så är de nog mina stuart weitzman stövlar om man får räkna med skor, men när de gäller KLÄDER så har jag ingen aning för allt är SVINDYRT, skämt osido men jag har faktiskt ingen aning :)

För hur mycket pengar skulle du färga håret mörk brunt?

Jag tror inte jag skulle vara jätte ful i brunt hår, då jag har väldigt mörka ögonbryn, men kanske 20 000 kr haha, nej men jag vet inte.

Favorit plagg all time?

Min pellobello pälsjacka i fårpäls absolut, älskar den mer än allt och det är nog bland de bästa köpen jag gjort.

Vilket konfa gick du? Var du nöjd? Jag vet att det är väldigt dyrt att gå på vissa konfan så jag undra om det är värt och om jag borde gå eller skippa..? Vad tycker du?

Jag gick på KSSS på långholmen, jag var halvnöjd...själva konfat med ledare och aktiviteter och så var toppen men jag är inte en "läger" person då man är borta hemifrån och bor lite primitivt utan mobil eller toa på långseglingen... Jag tror att KSSS är ett av de dyrare konfirmationslägrerna och jag tycker lite synd om mina föräldrar som la så mycket pengar på nått som jag under tiden inte riktigt uppskattade. Nu såhär i efterhand är jag jätteglad att jag konfirmerade mig då det är ett minne för livet. Men jag anser att man kan ha lika kul på vilket konfa man än går på så därför rekommenderar jag att välja ett mindre dyrt konfa.

Vad tycker du om orre byxorna? Jag själv anser att dom är snygga och att dom gör en så glad eftersom dom tillför så mycket färg till outfiten. Däremot vet jag att många inte tycker om dom. Jag respekterar såklart allas åsikter om byxorna och jag tycker det är bra att alla inte tycker lika. Men jag undrar om jag borde sluta använda dom eller fortsätta, vad tycker du?

Haha, jag har aldrig haft ett par såkallade "orrebyxor" men jag antar att du menar dedär missoni kopiorna du menar? Jag tycker att de från missoni i ett annat material är fina men jag är inget fan av de där stretch mjuka materialet men om du har ett par tycker jag absolut att du ska använda dom, skit i vad andra tycker.

Vad skulle krävas för att du och Valter skulle göra slut?

Tråkig fråga, ingenting, vi kmr alltid go strong

Vill du bli vegan?

Nja, jag skulle lätt kunna tänka mig att bli vegetarian men vegan känns inte som något jag vill eller orkar anpassa mig efter.

Kan du göra en sminkvideo alternativ ett inlägg om hur du sminkar dig?

Ingen video men kanske ett inlägg :)

Vad är dina framtidsplaner? Universitet, jobb, var du vill bo osv…

Efter gymnasiet vill jag resa till varma länder med kompisar o bara upptäcka kanske jobba lite och så. Sen ska jag väl läsa vidare men till vad vet jag verkligen inte ännu. Vill ju helst bo i stan men vet att det är så sjuuka priser på lägenheter i stan för tillfället... Förhoppningsvis kan jag flytta ihop med V om det skulle vara aktuellt :)

Längd/vikt?

Jag är 168 och väger typ 57 kg, allderles laagom

Kan du inte lägga upp lite matinlägg med recept och så? Gjorde det lite förut men jag lagar ju inte så ofta mat eller bakar så det kan ju vara lite svårt, men kanske nått inlägg då och då.

Varför bloggar du?

Till en början tyckte jag att det var såå skönt att skriva av sig, bara berätta om sina åsikter om man var arg eller glad och varför det var så. Nu för tiden är det väl för att SKRYTA! skämt o sido men det är ju det folk verkar tycka haha. Jag bloggar för att jag tycker det är ett roligt tidsfördriv :)

Favorit ämne/ värsta ämne?

I Friberga var mitt favoritämne absolut biologi, och mitt värsta ämne var matte. I gymnasiet är mitt favoritämne kanske svenska och mitt värsta ämne är nog fortfarande matte haha

Bild på ditt absoluta favorit plagg??

dina åsikter om: fluffjackor (ex pellobello), knästövlar (ex stuart weitzman), sammets plagg, vågade färger på läppstift (ex lila läppar), stora smycken (dvs stora örhängen, halsband osv.) Tacksam för svar Btw älskar din blogg!!

Fluffjackor:

Gillar inte riktigt strutsjackorna från pellobello då det blivit så uttjatat o alla har de, dock älskar jag min fårjacka från pellobello för att typ INGEN annan har den :)))

Knästövlar:

älskar mina stuarts med fransar då de är lite unika precis som jackan men tycker att de vanliga också börjar bli lite föör mainstream nu. Tycker mer om när folk har typ gråa eller beiga overkneeboots.

Sammetsplagg:

ÄLSKAR crushed velvet, tkr det är jätte fräscht!! Vill ha ett sånt här kit med mjukisbyxor och tröja fast utan polokrage som typ alla har...

Vågade färger på läppstift:

Tycker röda, mörkröda och typ svarta kan vara skitcoolt på vissa, jag anser dock att jag själv passar bäst i ljusa läppar.

Stora smycken:

LOVE! älskar stora örhängen, halsband och armband, men framförallt stora örhängen!

Vad kommer du önska dig i julklapp?

En canon kompaktsystemkamera och typ ett par jeans. Jag har redan fått en julklapp i förskott, min Gucci dionysus :)

Vad jobbar dina föräldrar med? Och vad skulle du vilja jobba i framtiden? älskar din blogg

Min mamma jobbar på bank typ och min pappa har ett antal egna företag :) Jag ville, förut, jobba som jurist eller liknande men nu vet jag inte längre. Synd, önskade att jag åtminstone hade en liiten aning om vad jag ville göra med mitt liv.

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Är din Gucci äkta?
Sofia
,
Vad kostade den?