Svar del 3

Allmänt
Dyraste du äger? Hmm... asså balenciagan är väl den dyraste väskan jag har, och mina 2 macbook air's är väl de dyraste allmänt? Använder du päls även om du vet hur det går till i "fabrikerna" eller undviker du att köpa pälsar när du vet hur det går till? Jag kan inte så jätte mycke om hur det går till i fabrikerna, förutom att de är jätte hemskt och blah blah. Men ja, jag köper och använder fortfarande päls trots de. Jag tror inte att de gör nån jääätte skillnad i omvärlden bara för att jag slutar använta päls. Hur många syskon haru? Jag har bara min storasyrra nina, eller bara o bara hon är som att ha två syskon, en glad och en arg :')
Kan du visa saker du hissar/dissar? Gjorde några sånna inlägg för ett tag sen men jag tycker det är ganska svårt att hitta på saker att dissa hehe. Kanske har de som tidsinställt nu när jag åker till france :) Bråkar du och dina föräldrar ibland? Händer då o då, men löser sig alltid Har du planerat dit liv för framtiden? menar om du har planerat hur många barn du ska ha, var du ska bo,hur du ska se ut, (man kan ju inte planera hur man ska se ut i framtiden men du fattar nog) Haha ja jag o hilda har väl en oseriös plan för framtiden om att vi ska gifta oss med rika snygga män och flytta till hollywood, grannar och bara gå o shoppa o fixa naglarna hela dagarna. Haha, nej men pappa vill att jag ska ta över ett företag efter honom så de blir nån sorts family business så jag kanske börjar mitt arbetsliv med de, men sen vill jag göra nått av kinesiskan, funderade ett tag på att läsa juridik och sen flyga till kina och se om jag kan komma nån vart med de :)
Bästa tips för snygg kropp? din är 2die4 Ät bra, Träna bra. läs här
Varför slutade du att rida? Red i 5 år men hade aldrig riktigt ett hästintresse, kul va de, men jag kände att jag ville spendera mer tid till viktigare saker, som skolan. coachningen, basketen o kompisar. så. Kan du visa upp dina 3 favorit plagg? Guud va svårt, men skulle nog va en classic RL tjocktröjan, Min rosa eller gråa Zadig och mina nya snakepants kanske? Hur mycke pengar tror du att du lägger på kläder varje månad? Ja det blir nog en hel del, varierar lite. Vissa månader köper/får jag rätt mycke kläder och vissa är det lite lugnare. Men typ runt tusenlapparna?!?! ingen aning faktiskt shopaholic ;)
Tycker du att man är stor när man är 13? Hur gammal tycker du att man ska vara när man ska börja ta eget ansvar? Som att vara ute på kvällarna sent o så. Jag tycker att 13 är en perfekt ålder för att börja få ta ansvar över sig själv, lära sig att hantera pengar, tider osv. Sen är utetider var och en förälders eget beslut. Hur mycket pengar äger/har (du) just nu? Är pengar viktigt eller? Har ett konto som jag inte kommer åt förräns jag är 18, med en deel pengar. Sen på mitt egna konto har jag ju fått lön precis så där finns de lite para ;) Hur lång är du, o hur lång är valter? Lilla jag är bara 1.68 medans valter e typ 1.85 ish Kan vi får se lite fler bilder på Valter, vill kunna se hur han ser ut lixx Såhär snygg är han
Skulle du kunna göra en house tour? Jag gjorde en housetour för ett tag sedan, men tog bort den pga. Risk för inbrott osv. Har du varit taskig mot nån? Det har väl alla, men de är sånt man inte är stolt över. Återigen, vart köpte du de där Nike dri fit basketshortsen? Min mamma köpte dom på SATS

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Valter är knappast 1.85 snarare 1.73.
Anonym
,
Valter är knappast 1.85 snarare 1.73.
Anonym
,
Valter är knappast 1.85 snarare 1.73.
Clara Dahlborg,
Fast aa nej inte riktigt, jag e 1.68, o han e en bra bit längre än mig
claradahlborg.se