Svar del 2

Allmänt
Vad tycker du om folk som inte ser ut som du? Folk som inte har märkes kläder etc. Tycker du det är typ.....töntigt eller konstigt att någon i tex din ålder inte har lika fina kläder som du. Så att om någon i din ålder kom i ett par H&M byxor och en begagnad tröja skulle du då inte tänka på det eller skulle du stötta ut den??
Jag placerade den här frågan först för att jag vill att alla ska läsa den. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här frågan egentligen... Folk som inte ser ut som jag? Vad menas då? Folk som inte har blont hår och blåa ögon? Dom är väl som dom är? Vissa är mer intresserade av mode och vill spendera pengar på dyra kläder och vissa nöjer sig med sånt som inte är lika dyrt. Jag lägger mycket pengar på kläder så det är inte alls konstigt att inte ha kläder som jag har. Att Hm jeans och en begagnad tröja skulle få mig att stötta ut nån är ju helt absurt... Jag har själv 2 par jeans från hm, massa söta hm blusar och dessutom va mina första truereligion jeans begagnade. Så. Vad tycker du om vegetarianer/veganer? Förstår du dem på något sätt? Haha ja absolut förstår jag veganer och vegetarianer, kanske inte vaarför dom gör de för de kan ju vara olika anledningar men jag tycker inte att det är en jätte konstig livsstil. Jag hade säkert kunnat vara vegetarian om jag inte älskat kött så mycke :) haha Har du vänner/familj som bor utomlands? I sånna fall vart? Vi har familjekompisar i Kina, Issa bor ju i singapore, det är väl dom?! Har du något fejk plagg elr väska elr nått som du använder aktivt? När jag var 6 år och åkte till Thailand köpte vi en fake juicy kofta till mig som jag sen växte ur ett halvår senare haha. Vem eller vilka saknar du mest ifrån din förra klass? Saknar Jakob, Ella, Lisa o Elsa. Resten har jag fortfarande bra kontakt med
Tycker du att du är liten? Bara en fråga. Haha, liten på vilket sätt? Utseende eller ålder eller personlighet? Utseende, nej. Jag är varken kort eller ser liten ut. Ålder, ja. Jag älskar att va såhär liten o inte behöva betala räkningar eller plugga till tenta o blah blah. Personlighet, nej. Kan bete mig både som liten och som stor, beror helt på situationen. Vad jobbar du med den här veckan och vad får du för lön och hur fixade du det? Jag praktiserar på ingager, vet inte än, min pappa fixade de för de e hans kompis som äger företaget typ. Vilka bloggar läser du? Just nu läser jag Kissies Kezas Chloe Schutermans Nickys Kan du berätta dina bästa tips om hur man ska vara i ett förhållande? Oj, det är så olika för olika förhållanden. Det vanligaste tipsen är väl att inte vara för på. Se till att båda anstränger sig för att förhållandet ska funka (viktigt). Visa att du bryr dig, och va dig själv. Om du behöver ändra din personlighet för att de ska funka så är det inte ett vettigt förhållande (enligt miig) Hur många kusiner har du egentligen? Jag har 6 yngre helkusiner, och 4 äldre halvkusiner :)
Vad brukar du göra med dina kompisar? Brukar ni t.ex åka någonstans, bara prata, hålla på med mobilerna eller något annat. Beror på vem jag är med, jag o sillen åker alltid o hittar på nått att göra, kan vara bio, shopping, äventyr i täbys minsta ort seeent på natten/morgonen ;) Mobilerna håller man inte på med med kompisar. Vart jobbar du? Riddargatan 35 Något du ångrar? Att jag spenderade hela min förra lön på rätt onödiga grejer... typiskt mig, ska spara den här jag fått nu till france Vart får du alla pengar ifrån, när det kommer till dyra kläder, smycken och väskor? Man har väl inte en mamma o pappa för ingenting? :))
Kändis crushar? Justin Bieber, Beau Mirchoff, Zac efron, Channing tatum och Taylor Lautner

Gillar

Kommentarer