Svar del 1

Allmänt
Hur länge har du och valter varit tillsammans? Ni e så söta tillsammans!! Vi har varit tillsammans i snart 7 månader, tack! :)
Hinner du verkligen med skolan?
Ja, eller det är tackvare min läxhjälp, annars hade jag varit kör... Svårt att sätta mig o fokusera själv. Är du typ rik elr något? (Inte elakt menat) Beror helt på vad man anser som rik, sen är man väl inte rik som barn utan man har rika föräldrar?! Tar absolut inte illa upp! :)
Är du nöjd med ditt utseende? :) Ja, och de tycker jag att alla ska vara, man är perfekt precis som man är. Gillar dina föräldrar att du har en egen blogg? Jag tror att min pappa gillar det mer än min mamma, de e han som pushar mig till att göra nånting av mitt liv redan nu ;) Inte för att mamma har nått imot min bloggning förutom att de e hon som pröjsar de mesta kläderna osv, utan henne hade inte bloggen varit sååå intressant?
Vad hade du för meritvärde? Jag låg på 265,5 när jag gick ut i sjuan. Höjde mig otroligt mycke och anledningen till de är helt enkelt min läxhjälp. Hur ofta är du inne på din blogg? Efter varje inlägg jag publicerat går jag in och läser igenom så de inte är några stavfel, bara dubbelkollar att de ser snyggt ut osv. Hur träffade du valter? Vi träffade varann först genom gemensamma kompisar, men de va...2 år sen? Sen fick vi kontakt igen i skolan :) Tycker du att du beter dig som en tonåring? Aså jag menar lixom om du tycker att du beter dig som om du var äldre eller mindre än vad du egentligen är. Jag växte upp med en syrra som var väldigt tidigt utvecklad och gärna ville betee sig och se ut som 3 år äldre än vad hon egentligen va. Så jag kan ju erkänna att jag tog efter de, lite automatiskt. Så jag skulle säga att jag beteer mig som 1/2 år äldre. Men det beror oxå helt på vem jag är med. Är jag med någon jag är bekväm med så kan jag släppa sloss helt och betee mig som 5, men de gör vi ju alla? Hur gammal skulle du tro att jag är?

Dem du litar mest på?
Just nu är det faktiskt bara Hilda o Valter, håller mig lite tillbaka pågrund av en viss anledning. Sen annars är sandra en klippa, nina, agnes, flipp. Många! Hur många seriösa förhållanden har du haft och me vilka? Jag har haft 3 seriösa förhållanden skulle jag säga, Jakob (4månader), William (3månader) och Valter (6månader) Vilket är ditt bästa köp? Asså någonsin? Så är det nog Prada väskan, eller min balenciaga. Väskor är värt pengarna!!
Vad tycker du om dom olika skolor som fins runt om där du bor? Jag tycker inte så mycke om mörby, känner inte så många där o hahaha det luktar alltid illa när man går förbi där...:') Sammis är väl bra, tycker dock synd om dom som börjar där i 7an, för de kan inte få högre än C i betyg. Min skola e bra, förutom ombyggnationerna så är jag nöjd med att jag började där, gillar nästan alla lärare och min mentor är helt underbar :) Tycker du att du sjunger bra? Ärligt talat så sjöng jag bra när jag gick i lågstadiet, typ fram till 5an. Sökte in till adolffredriks, men tyvärr ett år försent så hamnade typ 8a i kön av 200 pers. Vill dock inte gå där nu. För att svara på frågan, just nu haha nej jag sjunger inte jätte bra :) Vad är din favorit glass? Magnum Strawberry white, eller typ ben&jerrys Peanut butter cup :) Vart ska du konfirmera dig? Ksss, asså ute på lökholmen :) Ska bli jätte kul, bara jag lyckas byta till läger 1 nu. Hoppas, hoppas Snyggaste killarna 98or? Friberga och mörby. Haha är dehär en Ask eller? nej men i friberga är de väl typ Anton Cakste, Felix Alnefelt, Nathan Pharmanson, Joel Hansen i mörby vet jag typ inga 98or

Gillar

Kommentarer

Amelie Lindberg
,
Claras familj är absolut INTE rik! Jag skulle snarare vilja säga att familjen är ganska under medelklass ( det finns ju en anledning till att de bor i Nora/Enebyberg! 😉 ). Nej men my point is att Clara inte alls är särskilt rik.
---
,
Du gör en frågestund, och sedan skriver du; "Är det här en ask eller?"... Jag stör mig även på dina stavfel, och sedan hur du skriver att du läser igenom allt innan?! Det skulle se bättre ut om du skulle skriva och istället för o, det istället för de osv osv. ly
Clara Dahlborg,
Oj du verkar inte veta så mycke om min familj, om du tror att jag bor i enebyberg eller "nora" för de gör jag för de första inte. Vem är du lixom?
claradahlborg.se