stress relief

Allmänt

Hej på er! Idag är en bra dag måste jag erkänna. Sedan förra måndagen har jag haft ont i magen och varit helt låg pga stress...de enda gångerna jag verkligen kunnat slappna av har varit fredag och lördag då det är helg o man inte ska plugga. Men alla veckodagar inklusive söndag har jag mått så dåligt. Skolan har verkligen toppad den sista veckan innan lovet med prov, läxor och seminarium, men det kanske gör att man uppskattar jullovet ännu mer. Idag var iallafall mitt sista prov och det gick jätte bra!

Fina luciatåget

På måndag har jag ett förhör och sedan är jag helt klar med den här terminen. Sen får vi se om nästa termin spenderas på hemmaplan eller i Afrika, fick en fråga om hur det går med SSN men har fortfarande inte sökt, ska nog göra de innan helgen.

En bild från svenska skolan Nairobi 2016

Vi renoverar ju köket hemma och har därför ätit och spenderat mycket tid på nedervåningen där vi gjort upp ett sorts provisoriskt kök. Idag kände jag bara att jag är så otroligt trött på att inte ha vårt vanliga kök så det är såå skönt att det är klart om bara några dagar. Tänker mig en sorts invigningsfest kanske för att se hur många människor man kan få in i nya köket haha. Skulle ju vara trevligt.

Som ni ser är de ju verkligen inte klart än men de börjar ta sig

Ikväll blir det nog middag hos Farmor och jag ska bara njuuuta av att jag inte har något större plugg kvar. Kan äntligen slappna av på riktigt och andas ut.

Puss

Hade på mig idag, tröja från HM, byxor från MQ och chanellen

 

Gillar

Kommentarer