Stress

Allmänt

Hej alla fina! Mitt liv är så knas just nu... jag är inte riktigt van vid stressen från skolan, känns verkligen som att allt kom på en gång fast jag egentligen tror att det är mitt eget fel då jag borde vara ute i bättre tid. Får såklart allting gjort i tid och så men tror att stressen ger mig lite extra ångest. En sak jag dock försöker använda för att skapa liite lugn är att träna regelbundet. Nu har jag kört två gånger denna vecka och förra veckan typ tre. Det hjälper mig att tänka på annat även om jag vet att undanflykten inte hjälper så gör det mig mindre stressad. Stressen gör även, (tror jag, inte säker) att jag fått mer ont i magen än vad jag brukar ha. Nu förtiden har jag ont i magen minst 2 ggr om dagen och känner mig svullen även på morgonen vilket aldrig brukar hända. Kan vara för att det varit turbulent i min finaste relation, plus stressen från skolan.

Okej, så, nu ska jag inte klaga mer. Nu tänkte jag istället ta lite allmänt som jag skulle sagt om jag hade en YouTube kanal "chit chat" haha. Ni har ju hört allt tragiskt som händer och alla i landsproblem jag lever med just nu. Men bra saker finns också i mitt liv.

Jag fyllde ju år den 15e, och glider fortfarande lite på lyckan från den dagen. Fick så otroligt fina presenter från min familj och vänner, b la en regnjacka från Stutterheim, så otroligt nog går jag och smygönskar att det ska dugga lite någon dag så jag kan klä på mig min nya snygga jacka. Sen ska jag även ta tag i lite bokläsande. Pappa, min finaste pappis fixade fram ett av Daniel Redgerts egna exemplar på sin bok "vem fan är han" där Daniel skrivit en sååå fin liten, eller ganska lång, hälsning, lifecoachning och hans underbara ordval på insidan av boken. En sån fin personlig present går rakt in i hjärtat. Så den ska jag snart ta tag och börja läsa, även om just det kanske inte är min starkaste sida...gillar ju mer att skriva.

Har inte så mycket mer att säga... En sak som jag dock verkligen verkligen vill just nu är att resa någonstans.

Här är jag som chillar på Julias MEGA säng

 

Gillar

Kommentarer