Stockholm City

Allmänt

Hur kunde jag somna kl 03.00 igår..?! Har det hänt er någon gång att ni ligger sent på kvällen och kollar på eran favoritserie, helt plötsligt inser ni att klockan har gått flera timmar sedan ni la er i sängen för att varva ner. Och när ni ser att klockan är 03.22 så märker ni att ni inte ens är överhuvudtaget det minsta trött, men för lat för att gå upp och tvätta bort sminket, släcka lamporna i rummet och ta av er dagens outfit. Det här hände mig igår. Det slutade med att jag mer rödgråtna ögon då mina favoritpersoner i serien gjort slut går upp och klär av mig och sedan lägger mig för att gråta till ännu ett avsnitt.

Pga. detta sov jag ovanligt länge, men inte för länge för det går inte då man har en syster som smyger in i rummet var 20e minut för att testa någon kjol eller liknande.

Efter att ha redigerat färdigt videon, satt upp håret i en inbakad fläta och sminkat mig tillräckligt mycket bar det av, tillsammans med mam och Nina in till stan. Där strosades det runt och lökades i varje rea butik. Nästan så att Nathalie Schuterman var värst och där spenderades såklart mest tid för att Mammas väska hon skulle köpa var slut och då ville hon istället testa Stuart stövlar och upp och ner för trapporna.

Sen köptes 10 olika grejer på ZARA varav 8 ska tillbaka imorgon och en god Pizza lunch på Brillo finns nu även i magen.

Ikväll blir det skaldjursmiddag at Dahlborg´s med allt ifrån hummer till kungskrabba.

Orkar faktiskt inte ta bild på blusen som inte fick åka tillbaka till affären, det får vi ta en annan dag, för nu ska jag fortsätta att gråta lite till min otroligt bra men lite för sorjliga serie :)

Puss

Gillar

Kommentarer