Sthlm i några dagar

Tillbaka på hemmaplan igen, Lund alltså. Min vistelse i stockholm blev ju lite längre än planerat, åkte ju hem några dagar tidigare för att vara med på mormors gravsättning, och stannade även en dag längre iom att SJ hade problem med sina tåg som vanligt... tågresan hem tog en timme extra vilket inte var så trevligt, men hann ändå få ganska mycket plugg gjort.

Känns nästan konstigt att vara tillbaka i Lund, iom att det var så himla mysigt att vara hemma och umgås med familjen och Peggy så längtade jag inte direkt tillbaka. Tror de känns lite så också för att jag inte riktigt har mitt "eget" boende, kommer nog kännas bättre när jag får flytta in i min egen lägenhet.

Ännu en tråkig grej är att Corona har ökat som fan, som alla kanske vet, och framförallt i Skåne. Detta har gjort att de två lektionerna som jag hade på Campus har även dem flyttats till Zoom. Så nu har jag liksom ingen anledning egentligen att ta mig utanför dörren på vardagar haha. Men imorgon ska jag träffa min studievägledare för att diskutera mina studier i vår och sen åka och skaffa gymkort. Dags att börja träna ryggen för de känns som att den är påväg att gå av...

Men det var det. Nu blir nästa hemgång efter tentan precis innan jul, så typ 6 veckor dit. Sen blir det äntligen inflytt i nya lägenheten! Längtar!!

Puss

Hann även få håret uppfräschat! Hade sån tur att Daniella kunde komma in till salongen på en söndag bara för att fixa mitt hår lite snabbt! Hon är så jävla duktig!

Såhär ser de ut när Peggy är på besök hemma hos oss haha, alla ligger på golvet för att va nära och mysa.

Gillar

Kommentarer