Sri lanka

Hej på er gullisar. Jag är hemma igen efter 2 veckor i sri lanka och jag säger bara en sak: WOW. Vill inte låta helt jävla störd men kan erkänna att jag haft svårt att njuta under många resor då jag haft nån att längta hem till. Men nu när jag inte har pojkvän eller så har jag verkligen kunnat ta vara på resan och njutit på rätt sätt.

Vi spenderade första tre/fyra nätterna i Merissa på ett hotell precis vid vattnet. Vi landade på julafton och åt julmiddag första kvällen. Där badade vi i havet i de sjuuka vågorna, innan jag lärde mig hur jag skulle undvika att bli helt dränkt kan jag erkänna att jag fick en och annan smäll och tumlade under vattnet. Vi gjorde även ett försök att vara lite extra turistiga och åka på VAL safari. Men vi alla fick ta emot varsitt sjösjuke piller och därefter var det godnatt, vi 8 låg i fören på däck och sov i hela 6 h, misstänker att vi blev lite halvt drogade haha.

Sen var det dags att flytta, och då bar det av mot Galle där vi spenderad två eller tre nätter. Det var ju mer en stad så vi strosade runt, åkte till en strand, jag lärde mig surfa vilket va kul. osv osv.

Och sista veckan var vi i Hikkaduwa där vi hyrt en villa. Tanken var att ännu fler från släkten skulle med så vi hade ett sjukt stort hus med personal och grejer på bara 2 familjer, men de var ju lyx i sig. Här surfade vi lite mer, badade osv. Vi firade även nyår i Hikkaduwa där även Ebba från min klass var. Så efter att vi firat in nya året på stranden med alla galna Srilankeser så åkte jag och Nina till en klubb där vi mötte upp Ebba och lite andra kompisar. Otroligt varmt och lökigt men väldigt kul.

Så det var väl summan av kardemumman, skönt att vara hemma.

Puss


Gillar

Kommentarer