Söndag

Allmänt
Fredag och lördag va två riktigt bra dagar. Fredag hade jag skolavslutning, solade vid edsviken med Valter och några andra, sen åt jag och V thailunch, och till middag åt jag, V och hans föräldrar på Villa källhagen vilket var super mysigt. På kvällen träffade vi massa kompisar på edsviken där vi va resten av kvällen. Sov hos valter den natten också. På lördagen vaknade jag hos V, sen skulle han på nån kyrkgrej inför konfat på morgonen så jag åkte hem och la mig och solade. Sen när V kom t mig hade vi de bara mysigt och åkte sen och åt thai igen till middag.
På kvällen igår tog vi moppen till täcka udden i stocksund där alla våra kompisar va o grillade. Där hade vi de mysigt resten av kvällen. När alla började ta sig hemåt sa jag o Valter hejdå till varann, och jag kunde inte hålla in tårarna. Nu kommer vi inte ses på tre veckor... Sov hos hilda och idag ska jag bara ta det lugnt.
Tycker att det är sjukt jobbigt att inte kunna prata med Valter när jag vill eller känner för de... Och på mitt konfa som börjar på tisdag och är i tre veckor så kommer jag inte få, somsagt, ha mobil över huvudtaget...
Kommer nog försöka låna någon ledartelefon och ringa valter nån gång under lägret.
Aja, det kommer nog gå snabbt ändå.

Puss ♥

bild från min instagram @claradahlborgGillar

Kommentarer