Sommarkänsla

Allmänt

Äntligen är värmen här påriktigt! Och jag kände att jag skulle fira in sommaren med en ny bloggportal, alltså en nyy blogg! Jag har ju alltid bloggat på en fristående wordpressblogg men efter mycket om och men så slutade det med att jag gav upp och bestämde mig för att flytta till nouw. Får se om jag behållar nouw.com/claradahlborg eller om jag försöker lösa det till claradahlborg.se.

I helgen har jag tagit det riktigt lugnt. Inledde ju långhelgen redan i onsdag då dagen först bestod av blodprov som gjorde mig svimfärdig och illamående hela förmiddagen. Sen två timmar senare skulle det springas lopp på 5km med skolan. Gick faktiskt bra då jag sprang på 29 och jag sattit mål 30-35. Dock tror jag blodprovet gjorde mig så illamående att jag vid mållinjen spydde upp hela min lunch... mådde dock bättre efter det. Sen var det fotbollsmatch mellan VRG och DAGY som dagy vann.


Efter matchen åkte jag o Alle hem o badade i hans pool som nu är 29 grader. Så jäkla skönt. I torsdags gjorde jag inget speciellt. Fredagen solades det hela dagen och sen var det fest hos Nina. Hon och Ebba och Aida hade 18 års fest. Jag var dock bara där i ca 1h för var verkligen inte på festhumör tyvärr. Lördag morgon åkte vi till landet och åt lunch hos min Farmor. Sen solade vi vid vattnet hela söndagen och sen var det hemfärd vid typ 16. Grillkväll hos Alle och bad i poolen åter igen.

Men kort, här är mina första riktiga sommarbilder!

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Så härligt! Följ mig så följer jag dig 😊
nouw.com/malinhardstahl