Sommaren är påväg

Vädret här i skåne är minst sagt schizofrent. Har stått i väderappen att det ska regna varje dag i flera veckor men solen har tittat fram lite då och då.

Sen sist har jag haft besök av familjen inklusive Puggen, alltså att man kan älska en liten hund så mycket?! Vill äta upp henne. Vi var i Malmö en dag, åt lite god lunch, sen middag på klostergatan medans Marcus var hemma och vaktade puggen haha... Sen blev de varmt och soligt, fika i botaniska och sushilunch i solen. Sen tog jag och Marcus med familjen till Hos Talevskis för deras underbara Pizza.

Sen rullade veckan på som vanligt och därefter var det dags för cykelfest! Stina och Agnes hade ordnat så bra med allt, och fasen vad kul det var. Konceptet är ju helt klockrent. Förrätt på ett ställe, varmrätt på ett annat och efterrätt hostades av oss. Sen samlades alla hemma hos Agnes och Ebba.

Mys Mys Mys!

Sen fick jag urinvägsinfektion?!?! Aldrig haft de innan och hamnade på akuten i 5h, vidrigaste jag varit med om och stackars Marcus fick sitta i bilen och vänta utanför. Mellan 21- 02 satt jag där och gjorde massa kissprov och blodprov.

Tur att jag fick antibiotika och det gick över nästan direkt.

Sen har vi grillat en del, både hos mig och hemma hos Marcus. I regn och i sol.

Handlat allt inför renoveringen av badrummet som kommer igång om knappt två veckor!!! Ska bli så så så spännande!!

Snart är det tenta dessutom, stressen för denna är enorm och har redan ställt in mig på en omtenta i augusti men allt man kan göra är att hålla alla tummat och tår och hoppas på att det går bra.

Sen blir det semester i skåne en vecka och sen hem till Stockholm!! Kommer nog bli en del flängande upp och ner iom renoveringen, samt ska försöka jonglera med jobbet också. Men det löser sig.

Puss

Gillar

Kommentarer