Solen kom till Skåne

Tänka sig, att det varit nästan sommarvärme här i Lund i några dagar, snart kommer sommaren!!! Uppdatering sedan sist: förra veckan fyllde Ebba år och vi firade det med lunch på Hos Talevski i stadsparken, asså den pizzan skojar man inte bort! Slår VED med hästlängder....

På fredagen gick jag Filippa och Linn och drack lite bubbel och drinkar på Kyrkogatan 5, bubblet var gott, drinken var för stark för att dricka haha. Sen gick vi hem till Annie och åt middag, sen vidare till Henke för lite beerpong och sedan ytterligare vidare till Malmö nation där Saras kompis hade korrefest. Lyckad kväll!

Måndag och Tisdag denna vecka var det pangväder och det kunde till och med liggas ute och solas lite (inte för att jag fick någon färg)... men men härligt var det iallafall.

Har bott hos Marcus nu de senaste fem dagarna, eller sedan i söndags, vilket har varit väldigt mysigt. Vi har varit i Malmö och hämtat paket, haft herrmiddag med Marcus killkompisar i kvällssolen, ätit god mat och tagit det riktigt lugnt. Nästan som en mini semester haha. Men nu är jag hemma igen i lägenheten, haft lite byggare på besök för att få offerter för min badrumsrenovering som förhoppningsvis kommer igång och blir klar i sommar, spännande! Känner att vuxenpoängen trillar in.

Och det var det, Puss

Gillar

Kommentarer