Skitsnack

Allmänt
Okej, nu ska jag vara ärlig med er, jag ska ta upp något som jag o hilda diskuterade igår. Skitsnack.
Let's be honest med oss själva, alla tjejer (och ja, riktar detta inlägg främst till er tjejer) snackar skit, det är nått vi är riktigt bra på. ALLA har snackat skit, även jag kan snacka skit sometimes, Och vet ni varför man gör de. Tänk efter. Om de ända man sa om varann var snällt, visst tar konversationen slut så snabbt då?!
Visst hade Clara på sig en så fin tröja idag!
Ja eller hur!
Och så tog konversationen slut. Men när man snackar elakt om folk kan man ju hålla på för evigt, lättare att snacka om folks fel än allt bra, för man vill ju inte inse att nån är bättre än en själv? Eller har jag fel?
Asså Clara är ju så jävla orrig!
Aa, eller hur och såg du henne i korridoren eller?
Aa, verkligen ATTENTION wh*re. osv.
Jag tänker inte vara bezzerwisser o bah "alla ska sluta snacka skit NU" för det är ju en vana, vissa gör de utan att ens tänka på att de gör det. Men skulle DU säga alla de grejer face2face? Skulle du gå fram till din "kompis" och erkänna att du tycker att hon är falsk och äcklig?
Nej?
Trodde väl de.
Så, trött på tjejer som påstår att "jag har aldrig snackat skit i hela mitt liv, jag skulle ALDRIG" för well, ingen är perfekt och så är det bara. Tycker att man kan dock hålla sig inom vissa gränser. Nått som jag aldrig, och jag menar ALDRIG skulle göra är att snacka skit om tex hilda, vad har jag att säga för elakt om min bästa vän lixom?
Vet inte riktigt vad jag ville säga med det här inlägget, men jag tycker ni kan läsa o tänka lite på er själva och hur ni upplever det jag precis skrev?!
Puss ♥Gillar

Kommentarer

bra skrivit
,
Jag har märkt detta jag med och jag önska man kunde sluta för tillslut blir man utsatt för det själv. Det värsta e att jag inser själv hur falsk jag e o jag har skrivit ner detta men aldrig nämnt det. Men jag e lika falsk när jag pratar skit om nån som när jag säger att nån e falsk o lägger till lite taskigt på det. Bra inlägg det fick mig verkligen o tänka på var man ska sätta gränser.