Sjuk i Lund

Då har man precis blivit frisk, efter 1,5 veckas rejäl förkylning (inte varit sjuk på seriöst 2 år). Var ju hemma i Stockholm över påsken och dagen innan jag skulle tillbaka till Lund började jag hosta?! Fick ju panik och tänkte direkt CORONA?!! Så tisdag morgon, några timmar innan tåget skulle gå så åkte jag och tog ett snabbtest, och corona var det inte. Alla i familjen har ju haft det förutom jag... men pappa som har antikroppar åkte på exakt samma förkylning som mig så de gör ju också att man utesluter covid.

Men påsken annars, som vanligt när jag är hemma gör jag inte jätte mycket. Myser med familjen och Peggylito. Hade drinknight hos Palmgrens, var på landet med släkten och spelade padel. Lugnt och fint precis som man vill ha det.

Som sagt har jag bara varit sjuk sen jag kom tillbaka till lund och därmed inte gjort så mycket spännande. Marcus har hållit mig sällskap och tagit hand om mig. Vi har hunnit en trip till Malmö för att äta lunch och shoppa lite och sett nya Snabba Cash på netflix (sjukt bra faktiskt, vi satt på helspänn genom alla avsnitt) Igår gjorde vi en dunder salsicciapasta, kan vara bland det godaste jag vet.

Fick tillbaka min tenta i Jöken idag också, alltså har typ förträngt den och helt glömt bort att man ska få ett resultat också, men fick ett C vilket känns bra. Var glad bara för att få godkänt faktiskt.

Puss


Gillar

Kommentarer