Sista dagarna

Allmänt

Igår var jag borta hela dagen och det var dessutom första dagen med dåligt väder. Regn och riktigt kallt, slutade med att Mamma fick gå och köpa varmare kläder att ha på sig. Vi var och shoppade, åt lunch och gick på marknad på förmiddagen och på eftermiddagen hände ingenting speciellt.

Idag är det dock sol och 30 grader, morgonen var lite molnigare så då passade vi på att spela tennis. Ush va jobbigt det var men som förra gången, skönt att röra på sig. Nu blir det bad och sol resten av dagen.

Som ni kanske har märkt så är det inte lite mycket bloggning nu och inte lika roliga bilder, mina kära bildtagare har åkt hem så jag har ingen som fotar. Syrran är inte super bra haha ;)

Men I can tell you att igår valde jag min födelsedagspresent. Jag brukar ju oftast önska mig något speciellt "jätte mycke" i födelsedags present. Haha oftast brukar jag sätta ribban högt och önska mig något jag verkligen inte tror att jag ska få. Förra året var de MIUMIU skorna och året innan de JB biljetter osv. Men i år har jag inte hittat något jag verkligen vill ha. Men igår hittade jag en sjuuukt fin grej som jag insåg att den här vill jag verkligen verkligen ha. Så det fick bli en födelsedags present. Kommer dock inte visa vad det är förrän jag fyller år, (15e september).

Gulliga bilder på kusin Edith som sätt mig och Emma posa framför kameran och efter det gjort desamma :)

Gillar

Kommentarer

ibhmlpqtgz,
4W7txO eddwrqjvhjve, [url=http://gxhmaccneghj.com/]gxhmaccneghj[/url], [link=http://kpkxiymjglft.com/]kpkxiymjglft[/link], http://gusfcmujfwwe.com/
rsgqpvcnajyv.com/