September Highlights

Allmänt
Antar att det sista sommardagarna är här och att de verkligen gäller att njuta. Jag spenderade min hemma sjuk dag i solen med en bok framför mig i bara bikini. Försökte njuta så mycke det gick men de e svårt när man inte kan andas ordentligt och halsen gör väldigt ont. Gick in igen efter en stund och kände att de är faktiskt september nu och de kommer bli kallt och höst snart. Men när de är sådär höstigt och mysigt så måste man ju se de bästa i de?! Eller hur?! Vad är bra med hösten egentligen?

Höst kläderna kan tas fram igen - Visst har dom söta sommarblusarna och shortsen varit sköna att gå runt i men alla långärmade och tjocktröjor, jeans, jackor och mössor. Alla sånna plagg kan man ju börja använda igen :) Klädkollektionerna är dessutom oftast mycket snyggare på hösten jämfört med sommaren

Mys kvällar framför soffan när de regnar - Är det inte en av de bästa sakerna som finns, att sitta inne när de regnar ute med nått varmt att dricka framför en film. Jo sånt är ju guld värt.

Fota - Bästa bilderna blir ju till under hösten. Svårt att fota i snön och ännu svårare att fota i stark sol och alltid va tvungen att flytta på sig så man inte hamnar i motljus. Moln på himlen gör bilderna bättre! Och alla vackra färger!

Sen att jag fyller år i September är bara ett +
Gillar

Kommentarer