Senaste veckan

Allmänt

Tjaa! Ursäktar mitt frånvarande de senaste dagarna, bloggade ju senast 27 vilket är alldeles för länge sedan. Har inte så mycket att skylla på förutom att jag går sista veckorna i skolan nu innan lovet och lärarna har lyckats klämma in allaaa prov dessa veckor inkl. att vi har nationella i många ämnen. Men iallafall, tänkte ge er en lite snabb uppdatering innan jag äter middag och går på Yoga med Agnes.

Har inte hänt jätte mycket spännande sedan sist, har ätit massa god mat, haft event för Refunder, det har varit Valborg och jag har börjat träna igen.

Sushi, en fet burgare och Strand hotels sallad


Valborg lite kort och koncist, jag och Alle käkade middag hos mig, sen kom Lelle och Fabian och vi alla tog en taxi mot Djursholm och Bratt. Alle åkte dock vidare till ett annat ställe och planen var att eventuellt mötas senare under kvällen. Hos Bratt var det till en början bara lite folk men sedan började det rulla in fler och mitt humör där var rätt upp och ner. Hade stundvis jätte kul och ett tag ville jag bara hem. Tillslut bestämde sig jag Agnes, Lelle och Felicia att ta tåget till Agnes för att styra upp en liten efterkaka. Liten blev tillslut relativt stor men kvällen för mig blev inte sen utan jag tog mig hem rätt tidigt faktisk. Skönt ändå.

Tänk att det bara är typ 6 veckor tills jag åker till Kina. Det är så sjukt kort kvar och jag har typ inte ens insett vilken stor grej det egentligen är att åka till ett nästan helt främmande land i 3 veckor bara för att plugga. Ska bli så sjukt jäkla spännande, hoppas verkligen jag kan lyckas blogga därifrån på något sätt.

Gillar

Kommentarer