Samarbete med Refunder

Allmänt

Det har ju fortfarande varit lite upp och ner gällande uppdateringen här på bloggen. Det har blivit att jag bloggar typ varannan dag vilket inte alls är likt mig som brukade blogga minst två gånger om dagen förut. Men för att komma med en ursäkt så har jag plugg plugg plugg upp till huvudet. Den här veckan är det relativt lugnt men då passades det på att slängas en förkylning på mig så nu har jag legat hemma i två dagar och tyckt synd om mig själv. Gick bara till skolan idag i 10 min för att göra NP muntliga i Engelska som för övrigt gick bra :)

Nu sitter jag bara och kollar på de nya avsnitten av modern family nu när jag kollat klart på Gossip girl igen.

Vet inte vad jag ska sysselsätta mig med men jag kan berätta för er att ni fortfarande kan bli medlemmar på Refunder via min länk (HÄR) och få pengar tillbaka när ni handlar. Det är så smidigt! Gratis, inga reklam mail och ni behöver bara skriva in er mail och ett lösenord ni vill ha sen är ni medlemmar :)

Jag ska med en del av pengar jag samlat ihop via det här samarbetet köpa den här jackan och dessutom gå via Refunder och få 36 kr tillbaka. Och blir ni medlemmar och köper samma jacka inom 48h så får ni 72 kr tillbaka!

Gillar

Kommentarer