Plans - Trips

Allmänt

De bästa jag vet är ju att resa, upptäcka nya, helst varma platser. De bästa resorna jag gjort är nog den tripen vi gjorde för några år sedan då vi åkte till kina och sedan japan. Tokyo är ju en så sjukt häftig stad och jag hade aldrig varit där innan.

Snart är det dags igen att sätta sig på flyget och åka någonstans. Nu i jul har vi inget planerat, det brukar vi inte heller ha på julen men 2017 då ska det resas :) Redan i mars ska vi till London över en weekend, mysigt, jag älskar London så mycket.

Innan det bär det av Zanzibar (afrika) är typ redan nervös inför den resan då Afrika inte är min favoritplats riktigt, lite för primitivt för mig...Förra gången var vi i Nairobi i Kenya och det ska vi vara någon dag denna gång också, sen flyger vi vidare till Zanzibar. Har aldrig varit på Zanzibar så det ska bli så kul, har sedan länge önskat mig en Canon kompaktkamera, deras nya eos M10 och tänke OM jag får den i julklapp göra typ lite vloggar i Afrika och kanske lite under mina andra resor. Ska bli bättre på att lägga upp videos och kanske ladda ner ett bra redigeringsprogram också då imovie suger... Här är hotellet vi ska bo på (länk)

Men men, hoppas ni haft en bra onsdag

Puss

Gillar

Kommentarer