Planer Idag

Allmänt
Idag är de onsdag, för er som redan börjat tappa bort dagarna såhär på sommarlovet ;) Onsdag och jag har en del att göra. Ska cutta gräset och sen ta en dusch. Äta lunch och sen ta tbanan in till stan och till Ingager. Va där o hälsa på alla innan min praktik vecka senare i sommar. Efter de träffar jag valter och spenderar tid med honom för nästa gång jag träffar honom är om en vecka, kommer sakna honom så mycke... Åker ju till landet på tordag för att fira midsommar där och sen på Lördag åker jag o Sillen til ITALIEN!!!! wowow en hel vecka med 4 basketträningar per dag, vi kommer komma hem helt sjukt vältränade och bruna. Och när vi kommer hem så ska jag o valter fira 6 månader, ett helt halvår har vi varit tillsammans då. Min favorit ♥
Sen är de en hemma vecka, sen bär de av till våra landställen i Frankrike i 3 veckor och sen Spanien efter de. Hemma veckor och sen ett till Basketläger, vilken toppensommar dehär kommer bli!
Många veckor ifrån Valter vilket kommer vara hemskt, men avstånd har väl ingen större betydelse när de gäller äkta kärlek, eller?

Haha, glömde berätta att jag (benjamin) bröt en av mina naglar igår, gissa hur sur jag va hela dagen... ser ju förj*vligt ut... haha aja alla kommer ändå ryka i italien, satte :)

Puss ♥Gillar

Kommentarer