Ny kurs

Då var man helt plötsligt en jurdidikare. Hehe såå kul!! Nej men just nu är jag nästintill tacksam för corona (lär väl få mordhot efter att ha sagt så) men hade det varit fest o krök ons-lör som det i vanliga fall är i Lund hade jag inte fått mycket plugg gjort, och OJ va mycket plugg det är... Har alltså läst jöken i 4 dagar och har aldrig pluggat såhär mycket i hela mitt liv. Sitter med zoom lektion mellan 8-10 eller 10-12 sen med näsan i boken resterande av dagen.

Vi (jag, Linn och Filippa, Ebba och Agnes) har dock börjat sitta o plugga på Grand Hotel, eller börjat och börjat... vi har gjort det två gånger. Men det är ganska trevligt ändå. Sen har jag hittat mitt nya favorit fika ställe, broder jakobs?! tror jag det heter. De har iaf så mycket gott gott! Som tur är ligger det liiiite för långt bort för att gå och spontanköpa bullar.

Imorgon=fredag= plugg och sen krauk. Behövligt efter en vecka som denna.

Min fina fina gata

Lunch o Middag

Hallen som börjar bli någorlunda klar, har beställt ett litet konstverk som ska täcka för de fula hålen bredvid spegeln och sen är jag lite inne på att måla den väggen i en mörkare färg. Älskar mörka hallar. Men då vill jag samtidigt också sätta superfront på garderobsluckorna och byta handtag... och så vill jag ha en hallmatta men vet inte riktigt hur det ska fungera...

Gillar

Kommentarer