next --> London

Resor

På fredag åker jag till London. Känns konstigt att återigen packa och sätta sig på ett plan när jag precis kommit hem och inte ens packat upp min resväska från Afrika. Men men ska bli kul att åka till London igen, var rätt längesen jag var där senast, kanske tre år sedan. Har dock inte planerat att shoppa så mycket, vi ska gå till Victorias Secret, jag ska köpa någon fin BH och kanske lite trosor eller så, det kan man ju inte ha för mycket av. Sen får vi se, jag brukar ju inte kunna hålla mig när vi väl är där så vi får se vad jag kommer hem med.

Vädret ska dock vara dåligt, vi kommer ner på fredag på kvällen då ska de vara sol men både lördag och söndag ska regna tyvärr, men det brukar ju vara så i London...tråkigt för då måste man bära på paraply och sånt.

På lördagen ska mina föräldrar på fest så jag och Nina ska ut och käka och kanske dra vidare någonstans på kvällen, hon har tittat ut massa bra ställen men om ni har något lyxigt att rekommendera får ni gärna göra det.

Kommer nog dock inte filma någon vlogg... vi får se, tyckte det var väldigt jobbigt att filma Zanzibar vloggen även om den var rolig att redigera :) Dessutom är vi ju bara där 3 dagar så vet inte hur mycket jag kan få ut. Men kameran ska iallafall med så bilder kommer det ju bli.

Puss

haha hittade en bild från förra gången

Gillar

Kommentarer