Nästan för varmt

Allmänt, Resor

Vill absolut inte klaga men idag är det 36 grader här i Frankrike och det är nästan för varmt... har legat i solen kanske sammanlagt 1,5 timme och försökt sola lite baksida då jag har som en rand längst kroppen, mycket brunare på framsidan än baksidan men antar att det blir så. Kollade även klart sista avsnittet av Dexter idag, en serie på Netflix med 8 säsonger. Tyckte hela serien var sjukt bra verkligen men blev väldigt besviken på slutet, tycker det inte alls var bra men hade typ ändå förväntat mig ett dåligt slut... Skönt att jag dock hann klart idag för imorgon är ju sista dagen här och då vill jag bara ligga och pressa hela dagen för på lördag bär det ju av vidare mot lunch i Cannes och sen till Italien en vecka och vet ju inte hur mycket vi kommer ligga i solen där. Tror dock att de kommer bli en del men vill ändå njuta sista dagen här.

Idag va typ första dagen jag längtade hem lite... missar sjukt mycket roliga fester och födelsedagar när jag är här vilket gör att man hellre vill hem och umgås med alla kompisar trots att det är typ 20 grader hemma och här är det 36 men som sagt, nästan för varmt.

Men 1 vecka kvar sen kommer jag hem igen och stannar hemma tills skolan börjar. Sjukt att vi redan börjar tvåan, kul dock att vi ska få massa nya i klassen, eller massa och massa men typ 4 stycken. Vet vilka kanske två är men det ska bli spännande och se hur det blir, vi hade ju väldigt bra sammanhållning i klassen innan men nu har ju flera åkt på utbytesår och det kommer tre 99or tror jag.

Puss

Gillar

Kommentarer