Morsdag

Godmorgon på er! Jag har precis vaknat upp efter gårdagens bravader och känner mig, kanske inte fräsch, men ändå utvilad. Eftersom Agnes fest började kl 14 och vi började föra hos Lelle vid 13 så vart det en ganska lång fest. Jag lämnade Agnes hus vid 22.30 typ och då var man helt slut. Men kort om dagen: Vi kom dit vid 15 ungefär och då var vi nästan först. Agnes hade ställt fram hur mycket cider och öl som helst så jag höll mig faktiskt till Corona under dagen haha.

Sen dansades de och minglades till kl 16 då jag ställde mig först i kön till en kycklingburgare från Agnes foodtruck. Maten trycktes lite snabbt för sen skulle det tillbaka och dansas. Efter några timmar var det dags för mat igen så då tog vi Alex golfbil till enebyängen (2 min gångväg alltså) där vi åt thai som desvärre inte var så god...

Efter vi käkat fortsatte kvällen, med ett kort avbrott för att kolla lite fotboll. Hade iallafall otroligt trevligt och roligt!

Idag är det morsdag och jag har precis försökt tjata på min lärare att jag ska slippa ett seminarium för jag redan visat A, försöker alltså bli av med lite av stressen. Det jag har kvar i skolan: Inlämning i Internationell ekonomi, Inlämning och prov i företagsekonomi, muntligt kinesiska prov, läsa en svenskabok och skriva läsloggar och en idrottsinlämning.

Ska idag fota ett samarbete och sen fira morsdag så vet inte hur jag ska hinna med allt. Fortsätter att tappa jätte mycket hår vilket jag tror beror på stressen....

Puss


Gillar

Kommentarer