Mitt 2016 pt.2

Allmänt

Juli

4e juli går jag och Hilda på Rihanna konserten, och direkt från den åks det ned till landet för att åka till Frankrike dagen där på.

Resten av juli är vi faktiskt bara i Frankrike och några dagar i Spanien, lite så vi gör varje år eftersom vi har hus i Frankrike.

I barcelona shoppades de loss på MIUMIU och jag valde min monclerjacka.

Vi gick på museum, åt på fina restauranger, shoppade och hade mysigt. Tror vi kom hem någon gång den 24e eller så.

Augusti

I slutet av juli och typ hälften av augusti sommarjobbade jag, det var bland de värsta jag gjort... Men då jag typ var deprimerad av utmattning under denna period så lyxade jag till det lite och tog ett till hål i örat. En impulsgrej som jag kände var nått jag bara behövde göra.

När jag hade jobbat klart så flög vi, en sista trip innan skolan började till Italien. Åå de va så underbart. Det var verkligen så skönt att komma bort en sista gång innan pressen med gymnasie och så började.

Sen började jag på Dagy, vilket va kul, den första månaden var oklar men rolig faktiskt, jag trivdes nästan direkt.

September

September var en "fest" månad, jag tror aldrig jag har gjort så mycket grejer som under den månaden. Det var verkligen olika saker varje helg och hela helgerna. Men superkul. Jag o Julia började umgås och jag fyllde dessutom år.

Precis i slutet av september var jag Hilda, Fabian och Valter på JB konserten, åå de va såå kul.

Oktober

I oktober hade Dagy inspark, med militärtema, de va faktiskt ganska kul även om jag fick några nära döden upplevelser när man hamnade i mitten av dansande folkmassan.

I oktober började jag även mitt barnvaktsjobb och gick på halloween fest hos Agnes vilket var såå kul!

November

Redan 2a november åkte jag och mamma till Kina, trots så mycket problem med missade och försenade flyg lyckades vi tillslut ta och både dit och tillbaka.

Sen hände inte jätte mycket mer i november, Paula hade fest, Jag och V började jobba på Refunder, jag hade den stressigaste månaden i skolan ever, Kajsa och hennes syrra hade världens mest lyckade fest som höll på hela natten. Och jag klippte mig, en gång för alla ännu kortare. Och så beställde jag så mycket grejer på nätet.

December

Mam och Pap hade AW som spårade, Nina fyllde år, jag skrev typ 5 prov, Elian hade fest, Middag på Kasai, Irma hade maskeradfest, avslutning i skolan, jul och sen är vi där vi är idag.

Sista dagen på 2016 och jag har faktiskt åstadkommit någonting. Jag har gått ut högstadiet med 322,5 i merit, börjat gymnasiet, jag har haft mitt första riktiga jobb, jag har gjort både bra och mindre bra ifrån mig i skolan. Jag har hållt uppe en relation i ännu ett år, jag har festat och haft kul, lärt känna såå mycket nya människor och skaffat nya vänner.

2016 har varit bra, jag har faktiskt för en gångs skull åstadkommit nått i mitt liv.

Gillar

Kommentarer