Mitt 2016 pt.1

Allmänt

Januari

Första dagarna in på det nya året var vi fortfarande i Afrika, vi firade faktiskt in nyåret mitt ute på savannen med att gå och lägga oss 21... kul va? Nej men det var faktiskt en fantastisk resa (även om jag inte är fan av Afrika).

Jag lyckas dessutom stuka foten ännu en gång (bilden till höger)

Februari

En månad med mycket shopping? Hemés armband, mina stuart weitzmen boots, balklänning osv :)

Även den månaden som jag för första gången vågade klippa av mitt långa hår, jag tror det försvann 15 cm innan den här bilden togs. Idag är jag så glad att jag vågade klippa av det då jag trivs så mycket bättre i kort.

Den 14e hade jag och V dessutom vår två års dag, galet att det redan gått ett år och det snart är 3 år vi firar tillsammans!

Mars

I början av mars månad hände verkligen ingenting speciellt, men i slutet så gjorde jag och V vår första resa tillsammans, Spanien och Frankrike, åå de va såå mysigt och vi ska faktiskt göra om det i år igen :)

April

I april började vi seriöst ta tag i mitt hjärtproblem, jag fick lappar klistrade på kroppen med sladdar osv som kopplades till en mätare. Tyvärr fick jag utslag av saltlösningen i lapparna så jag va tvungen att ta av dem. Idag är det faktiskt bestämt att jag ska opereras efter zanzibar

I april åkte jag på värsta magsjukan, vilket var hemskt men som tur var var jag bara dålig i typ två dagar. Jag och Hilda var på Sophie by Sophie utförsäljning och beställde dessutom min Givenchy väska!

Maj

2a maj fyllde min älskling år, köpte en skit snygg zadig t-shirt till honom i födelsedagspresent. Vi hade så mysigt, åt på monrads med hans familj osv. I maj kom även min Vespa, åå vad jag älskar den!

Vi åt så mycket god mat den månaden, kollar jag tillbaka på bilder så käkade jag och V ute minst två gånger, vi gjorde amerikanska pannkakor och åt Ben and Jerrys i solen.

30 maj hade vi vår bal

Juni

Min favoritmånad, från den här månaden finns bara glada soliga bilder. Nina hade en superfin brunch, vi hade tjejlunch med sektF3, Ia hade brunch, våra sista dagar på friberga och tillslut avslutning...Min coachella fest, Midsommar hos Elsa, en väldigt bra månad overall. Tycker vi bara njuter av de bilderna.

Gillar

Kommentarer

Josefin
,
Hur känner du Elsa? Kram
Clara Dahlborg,
Antar att du syftar på elsa cabrera? Vi är barndomsvänner 😊 Kram
claradahlborg.se