Misslyckat...

Alltså jag måste ha oturens otur just nu... Var ju först dödssjuk för 2 veckor sen, blev frisk efter fem dagar och sen kom det tillbaka två dagar senare. Nu är jag frisk igen meeen, vad händer då? Jo jag får ögoninflammation (ish) i vänstra ögat dagen innan jag ska göra fransarna....! Bokade inte av innan 24h så salongen skulle krävt massa pengar eftersom jag inte kunde gå men skickade tillslut mamma dit så nu har hon fina fransar istället. Blir sååå ledsen, sån jävla otur verkligen, ville liksom ha fina fransar på födelsedagen :/ aja... de som gjorde mammas fransar va ändå as förkylda o äckliga så de var väl meningen att jag inte skulle gå.

Idag har jag iallafall haft världens oklaraste dag, hade lektion 8.20-9.40 sen håltimme till 12.50 där jag först åt lunch halv 11, sjukt tidigt. Sen åkte jag till mörby och lämnade tillbaka ett par byxor och hämtade ett par jeans jag lagt upp + köpte ögondroppar på apoteket. Sen åkte jag hem, lämnade allt och skrev en loggbok till UF, sen tillbaka till skolan och lektion i ca 30 min sen hem igen och tillsist har jag nu suttit barnvakt åt min kusin Hedda i tre timmar.

Är hemma nu och har äntligen bokat.... UPPKÖRNING!!! Hade gärna velat ha körkortet redan nu men körde ju ingenting i somras så har precis börjat på körskola. Och vi är ju i London halva oktober så kan inte köra då... men 4e november smäller det och jag har förhoppningsvis mitt efterlängtade, älskade körkort!!! Perfekt timing för att inte kunna åka moppe längre.

Nu ska jag plugga lite, puss

Sjukt att de i helgen var sommarvärme och nu är de regnigt och höst...

Gillar

Kommentarer