Mina top 3 inspirationer

Allmänt
1. Mina outfits är oftast mina egna idéer och matchningar, men de kan hända att jag får reeal klädpanik och inte vet överhuvudtaget vad jag ska ha på mig. Min första saver är ju ofc KENZA, she's got the look! Nej men haha tycker att på hennes blogg kan man bara scrolla igenom kategorin "outfits" och efter de veta vad man ska ha på sig 3 dagar fram.

2. Andra personen jag vänder mig till är en tjej som heter Amelie och hennes blogg, hennes outfits är så himla fina och blir lixom lite mer realistiska till skillnad från större bloggare som oftast har superdyra och exklusiva kläder som typ inte går att få tag på. Därför tycker jag att hennes blogg är bra, + att allt sitter så snyggt på henne och alla hennes outfit bilder är super fint tagna, super inspirerande.


3. Enklaste sättet att hitta inspiration, behöver inte bara va till outfits, kan va vad som helst vänder jag mig till classic WEheartIT, massa bilder på snygga outfits, fint upplagd mat, härliga höst/sommar/vinter bilder, perfekt för er med bloggar, ladda upp massa inspo och sätt er och skriv blogginlägg som ni sen lägger i utkast. Så har ni färdigskrivna inlägg när ni känner att ni inte har tid eller så.

Puss ♥ (några gamla outfits)

utsvängda kjolen

bomberjackan

Gillar

Kommentarer