Mina sommarplaner

Resor

Imorgon slutar jag 1an vilket betyder att jag får sommarlov och med andra ord så börjar sommaren på riktigt, även om det ska vara 12 grader och regn första sommarlovsdagen...

På fredag åker jag ner till Beckershof och sommarjobbar som ledare på ett läger för barn i tre veckor. Kommer hem tre dagar under dessa tre veckor för att fira midsommar med V. Ska bli kul att jobba där nere även om jag är sjukt nervös haha.

Efter dessa tre veckor är jag hemma i typ 1,5 vecka bara för att umgås med vänner, chilla och vila upp mig efter ledarveckorna. De säger att man är helt slut sista veckan och när man är klar är man nästan död haha.

Sen åker jag som vanligt ner till Frankrike, men denna gång bara två veckor istället för tre för den sista veckan ska jag till Italien! Sen är det bara ca en vecka till skolan börjar igen så jag är tekniskt sätt bara hemma två veckor på HELA lovet... men det är kul. För första gången någonsin har jag inte så mycket sommarångest, det känns bra. Har mått så jäkla dåligt veckorna innan skolavslutningen men denna gång känns det faktiskt okej.

Puss

jag älskar ju faktiskt det här stället

Gillar

Kommentarer