Mina bloggverktyg

Allmänt

Att ha en blogg som är stilren och snygg är inte lätt. Bilderna ska vara proffsiga och många, texten ska vara sammanhängande. Det är många grejer som behövs. Sen beroende på vilken kvalité man vill ha på sin blogg behöver man ju såklart inte allt. Men jag tänkte visa det jag använder mig av när jag bloggar.

1. Kameror, Jag har två Canon kameror, en Canon eos 1200D och en Canon eos..nånting (vet inte vilken modell) + kamera linser, tre 18-55 mm, en 55-25o zoom lins och en macro lins. Men jag använder mig mest av kameran till väster och macro objektivet.

2. Mina två macbook air datorer. Den ena är en som är fullproppad med gamla bilder och liknande som jag använder för att lagra. Medans den andra använder jag dagligen till skolan och så.

3. Sen har jag även massa tillbehör som fjärrkontroll, solskydd, två stativ i olika storlekar etc. till kamerorna.

4. Min iphone6s som jag använder för att blogga från mobilen, ibland, ta bilder, uppdatera instagram och facebook osv.

5. Och tillslut mitt nätverk. Jag bloggar från wordpress med en tailsweep blogg mall och tailsweep annonser precis som Kenza, Molly Rustas, Hugo Rosas och några andra stora "influencer" som vi kallas. Ett sammarbete med tailsweep innebär att de sköter dina annonser och intäkter för dessa. Super skönt!

Gillar

Kommentarer