Mig och V

Allmänt
Här kommer svaren om mig och Valter, har även plockat några gamla frågor jag fått för ett tag sen.   Hej kan du göra ett inlägg om vad du och Valter brukar göra, vad är det bästa och sämsta med honom.Svar - Min o Valters favorit syssla är att ligga i sängen hela eftermiddagarna och kolla på film, vi behöver inte gå ut och "hitta på något" för att ha kul utan jag skrattar med honom lika mycket hemma som när vi är ute. Jag ser bara Valters  bra sidor, även om vi alla har dåliga sidor så väljer jag att inte uppmärksamma hans utan jag älskar honom som han är och sättet han är mot mig. Han visar respekt och kärlek varje dag och de tycker jag om.  Brukar ni sova hos varandra?Ja haha de händer ibland men de tycker inte jag är en big deal då vi varit tillsammans i snart 1 år :)  Vad ger du honom i present?Han och jag ger varandra födelsedagspresenter och julklappar, haha de blev att vi båda ger varann en julklapp nu och en precis innan julafton. ♥ Jag gav honom en Giorgio Armani plånbok i födelsedagspresent sist.  
   Hur ofta träffas ni?Vi träffas i princip varje dag, vi går ju i samma skola så vi träffas ju i korridorerna, jag är med honom varje måndag och onsdag utan undantag så brukar de bli att jag är med honom fredag också. Helgerna är jätte olika om vi ses på eller inte. Jag har mycke cuper och matcher men vi brukar klämma in några timmar. Jag har fått en fråga för ett tag sedan om jag inte tröttnar av att va med honom så mycke, men nej jag gör verkligen inte de. Kanske låter klyschigt men jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går. Man kan tro att efter 1 år tillsammans vet man allt om varann och så, men han överasskar fortfarande mig och berättar saker om sig själv jag aldrig hört. De är sånt som håller oss ihop, de bli aldrig tråkigt och kärleken tar aldrig slut.  Hur träffades ni?Vi träffades första gången i kanske 5an 6an, men bara en gång och de va i ett umgänge. Men i mitten av 7an så fassnade mina ögon på honom och ville inte titta bort. Jag är bra på att lyckas få nått ifall jag verkligen vill ha de, och jag är så glad att jag inte släppte han ur sikte ;)  Vad har ni gemensamt? Haha ja, jag vet faktiskt inte, vi har väl typ samma humor och är båda ganska sportiga hahaha.  Vem tar bilderna på er? 
Dom bilderna på båda oss är de flesta dagna med självutlösare, jag brukar ta bilder på honom men de är sällan han får ta bilder på bara mig.  Vad är de gulligaste han sagt till dig? 
Oj haha jag har ingen aning, han säger gulliga grejer till mig hela tiden som jag upskattar jätte mycke. Men så fort han säger att han älskar mig så blir jag helt varm i kroppen.  Vad är den bästa presenten du fått av honom? 
Jag fick en StellaMcCartney plånbok av honom i födelsedagspresent som jag blev jätte glad över. Han vet vad jag tycker om :) 
 Hur lång är Valter? Hur lång är du? Vad går Valter på för sporter? 
Valter är väl ca 1.80 , jag är 1.68, Valter spelar amerikansk fotboll och är qb Vems initiativ var det till första kyssen? Hur berättade du till dina föräldrar att du skaffat kille? 
Valter säger att de va han som tog första steget men jag är nog ganska säker på att de va jag haha, att berätta för mina föräldrar att jag o V va tillsammans va inge problem ;) Bästa och sämsta stunder? Vad har ni bråkat om? Vi har bra stunder hela tiden men jag tror att träffas efter sommaren igen efter att varit ifrån varann i 4 veckor va en av våra bästa stunder. Vi har småbråk då och då sen har vi haft 1-2 stora bråk som var pga privata anledningar.  Hur lång tid tog det för er att bli tsm efter det att ni träffats? 
Vi började umgås i slutet av december förra året och blev tillsammans februari
 
Har båda ni ask? 
Nej, ingen av oss har Ask och ingen planerar att skaffa de.  Viktigaste saken som gjort att erat förhållande hållit? 
Jag tror att de är att vi alltid visar hur vi känner för varann och visar vart vi har varann, de är ingen som är osäker på den andre och att vi funkar bra tillsammans och inte tröttnar på varann.  Hur länge har ni varit utan varandra? I somras var vi ifrån varann i 4,5 vecka ungefär, de är det längsta vi nånsin vart ifrån varann.    

Gillar

Kommentarer