Mat i paris

Allmänt, Outfit

Bästa måltiderna i Paris kan jag försöka att tipsa om, enligt mig och mina egna erfarenheter. När jag och mormor var där så åt vi de flesta måltiderna ute eftersom vårt hotell inte serverade lunch eller middag. Dock hade de en jätte god frukost så den åt vi faktiskt där.

Men här kommer lite olika restaurangtips:

Första lunchen åt vi på ett ställe som heter Cafe louise, i Saint germain. Mest för att den låg nära, men vi båda tog club sandwich vilket faktiskt va sjukt gott. Otroligt mycket mat dock så man var verkligen inte hungrig när man var klar.

När vi var på dior utställningen åt vi på restaurangen som finns där, LouLou, relativt dyrt ställe men maten var såå god. Vi åt pizza och pasta. Personalen var dessutom jätte trevlig och eftersom vädret var på topp så var det perfekt att sitta ute. Uteplatsen var så fin, med utsikt över hela parken och louvren.

Sen gick vi på det kanske mest kontroversiella stället där kändisar som Justin Bieber, Beyonce och Kim Kardashian ätit. L'avenue. Maten är svindyr men läget är fint och om solen lyser kan man sitta ute. Ligger på L'Avenue. 41 avenue Montaigne.

Sista kvällen åt vi på ett ställe nära hotellet, marco polo, på 1 Rue Saint-Sulpice. Jag åt tryffelpasta och mormor åt nån sorts pasta med ratatouille. Tryffelpastan var så otroligt god verkligen, kan starkt rekomendera den!!

Och sen hade vi ett ställe som vi faktiskt gick till två kvällar på raken, dels för att det låg typ 10 meter från hotellet och för att maten var god och atmosfären i restaurangen var så mysig. Första kvällen åt jag burrata med tomat och basilika och andra kvällen åt jag hamburgaren.

Gillar

Kommentarer