mars och allt vad de innebär

Hej och vad händer?

Mars har gått fort som fan, tror corona kommer sakta ner det hela nu framöver... Känns som livet rullar på som vanligt, största skillnaden är väl att jag nu har lektioner med 30 kineser på skype ist för på SU, men jag klagar absolut. inte. Jag och Mamma underhåller oss på dagarna med att gå promenader (då hon fått för sig att nu när SATS är stängt måste vi testa varenda utegym i hela stockholm istället), driva runt halva stockholms butiker genom att shoppa (klagar fortfarande inte) och äta massa massa choklad (min hy har dock börjat klaga).

Vi tog en sista utgång innan epedemin drog igång, jag, Agnes, Alex o co. möttes på supper, som förövrigt är ett riktigt pang ställe, och begav oss sedan vidare till Berns där de var riktigt bra drag, och avslutade på Alex och Seths office (surprise...) där vi stannade till ish 05.30 innan det blev hemgång. KUL.

Sen fyllde ju pinglan 20 också och det firades med ännu mer drinks. Agnes hade lite folk över hemma hos sig, Jerker agerade bartender och Malena konverserade med alla fulla tonåringar. Lärde mig att älska P2, smakar ingen alkohol vilket är stort +. Men jag testade såklart igenom hela drinklistan för säkerhets skull ;)

Sen gick jag på promenad med mitt ex, och min favorit hund i världen <3

Och sen fortsatte konsumtionen för att gynna sthlms restauranger, denna gång blev det Vau de ville och deras magiska skagen. Oj va jag va sugen på det, slukade hela på kanske 4 min. Jag och Mamma är tacksamma restauranggäster, sätter oss, äter och går.

Och idag, då vädret tillät, blev det ännu en promenad och utegym. Haga parken denna gång. Sen lunch med Agnes i solen vid vattnet i Viggan. MAX såklart, denna gång varsin hamburgare, 9 nuggets, chicken wings och chili cheese, samt tre dippsåser, extra stora pommes och cola fkn zero. Ack så trevligt.

Puss och Kram

Gillar

Kommentarer