Maj

Maj är ju ändå krök månaden?! Så har de iallafall varit senaste 3 åren och jag älskar det. Inledde månaden med Valborg som firades hemma hos Agnes Leth. Stor middag med långbord utomhus, bara massa tjejer. Så mysigt även om de var väldigt kallt... kan vara för att jag hade klänning. Men de är inget som 3 lager strumpor inte löser.
Sen blev de helg och cava flaskan åkte fram igen, denna gång hemma hos Ebba. Vi åt MAX och förade i några timmar, sen åkte vi till Bratt där vi kanske spenderade 23 min på hans tomt och sen 30 min på gatan väntandes på taxi. Vidare till Fabian i stan, där vi var i kanske 1,5 h... dock kul där. Alltid roligt med nytt folk.
Och sen kom den här helgen som precis var. Fredagen hade jag krök hos mig. Jag Ebba Agnes Issa och Corre drack cava och hade det mysigt. Sen kom det lite grabbz, och som jag så fint uttryckte det under kvällen: ”fan va man saknat killar” haha men pga karantän har de ju inte varit så stora häng. Lördagen skulle jag egentligen åkt till landet, men efter att ha somnat 05 och gått upp 09 så däckade jag på golvet på morgonen och missade tåget. Så mer spännande blev de inte...
Den här helgen kommer mest troligt bli lugn. Jag jobbar lördag och har massa plugg som jag måste få gjort.. men snart är det tenta och sen slutar skolan!! Så skönt.
Puss

Gillar

Kommentarer