Luciacup all about it

Allmänt
Igår kväll va de luciacup, de är en innebandyturnering som min skola annordnar varje år för alla som vill. Man anmäler ett lag så spelar man osv osv. Förra året va jag coach till tjejerna i min klass som faktiskt vann, då gick vi hem vid kanske 01.00. Igår var de dock annorlunda, jag va coach till Valters lag o lite till tjejlaget. Valters lag spelade så bra att de bara gick vidare och vidare så de spelade sin sista match vid halv 4?
Sen blev de lite bråk osv men allt löste sig. Jag o Valter tog en taxi hem, haha han va tvungen att bära mig på ryggen för att mina MIUMIUs inte skulle bli förstörda i snön hahaha.

Kvällen var iaf lyckad trots att jag o V somna vid 04.45 typ. Sov kanske 4 h och spelade ändå rätt bra på matchen idag. Vi vann mot Tureberg med 1 poäng haha, de va jämnt genom hela matchen. Dessutom överraskade Anders oss genom att komma in genom dörrarna till hallen. Han hade precis landat i sverige (från USA) och hade tydligen åkt nästan direkt för att träffa oss. Vi blev såklart jätte glada, o de är kul att han är här och hälsar på. (För er som inte vet vem "Anders" är så är de min gamla coach som pluggar i USA.

Efter matchen åkte jag direkt till mormor för att plugga, de va väldigt nödvändigt då jag har prov på tisdag.
Nu är jag hemma, ska äta middag, sen åker familjen för att julhandla. Hilda kommer och sover hos mig ikväll.
Planerna för imorgon är lunch med släkten, nothing else.

Guud, ett sånt här långt inlägg har jag inte skrivit på JÄTTE länge. Jag skulle rekomendera att läsa de på datorn haha.

Puss ♥

summertimeGillar

Kommentarer